Manisa Akınsoft


Manisa Akınsoft Ana Bayi olan firmamız Füme Bilgisayar; Turgutlu şubesinde Akınsoft çözüm ortağı olarak sizlere hizmet vermektedir. ERP yani Kurumsal Kaynak Planlama sertifikalı firmamız; 2007 yılından bu yana bilişim teknolojileri endüstrisinde yenilik vurgusuyla yoluna devam etmektedir. Firmamız, teknolojiyi toplumla bütünleştirme gayesiyle her geçen gün teknolojik gelişmeleri takip ederek sizlere en iyi ve doğru hizmetlerini sunmaktadır.


Füme Bilgisayar olarak bizler; sektördeki yenilikleri yakından izleyerek alanında uzman ve tam donanımlı ekibimiz ile; ihtiyaçlarınıza yönelik öncelikli olarak en doğru çözümleri tasarlamaya öncelik vermekteyiz. Aynı zamanda Füme Bilgisayar olarak; bilgi teknolojilerinin tüm imkanlarını ve gelişmelerini her daim takip ederek; kurumsal ve profesyonel müşterilerimize üst düzey ve kaliteli bir hizmet deneyimi yaşatmaya odaklanıyoruz.


Çok yönlü endüstriyel yaklaşımımız, sektör dinamiklerini yeniden şekillendiren teknoloji algımız ve ihtiyaca yönelik hizmet çözümlerimiz ile; iş süreçlerinin tamamında profesyonellik, kalite ve deneyimi bir araya getirerek sizlere Manisa"nın Turgutlu bölgesi başta olmak üzere daha pek çok noktasına hizmet ulaştırmaktayız. 


Manisa Bilgisayar


Web tabanlı çözümlerimiz, yazılım ve donanım odaklı servislerimiz aracılığı ile; firmalarınızı dijital dünyaya entegre etmeye ve geliştirmeyi hedefliyoruz. Kurumsal ve bireysel müşterimiz ile olan diyaloğumuzdaki hassasiyeti; bayi ağı ve tedarikçi kanalımızda da sürdürmekteyiz. Füme Bilgisayar olarak donanım ve yazılım hizmetleri tabanında müşteri memnuniyeti anlayışımız ile hizmetlerimize her geçen gün devam etmekteyiz.


Manisa Akınsoft Turgutlu ana bayisi olan firmamız Füme Bilgisayar;
⦁    Bilişim hizmetleri endüstrisindeki yenilikleri eş zamanlı olarak yakalamak
⦁    Bilgi teknolojileri alanında öncü konumda olmak
⦁    Müşteri, bayii ve tedarikçi ağıyla uzun soluklu ilişkiler kurmak
⦁    Sektördeki yenilikleri firmaların ihtiyaçlarına göre optimize etmek
⦁    En doğru hizmeti minimum maliyet ve maksimum performans ile bütünleştirerek sunmak
⦁    Müşterilerimizin kurumsal kimliklerine ve iş felsefelerini çağdaş gereksinimler doğrultusunda yeniden şekillendirmek
⦁    Global dünyada IT tabanındaki değişimleri yakından izleyerek bu yeniliklerin ülkemizdeki öncüsü olmak
⦁    Yaratıcı ve trend belirleyici iş çözümleriyle marka bilinirliğimizi ulusal çapta maksimum seviyeye çıkarmak
⦁    Entelektüel ekip arkadaşlarıyla sürekli öğrenen bir kurum kültürü yaratmak
⦁    IT konusunda üst yeni nesil çözümler üretmek ve sektör genelinde öncü konuma gelmek
⦁    Müşteri odaklılık ilkesini, iş süreçlerinin tamam ile bütünleştirip marka kimliğimizle sektördeki diğer rakiplerden ayrışmak gibi konularda uzmanlığı ile teknoloji alanında hizmetlerini devam ettirmektedir.